Opiskelija on voimavara yrityksellesi

Opiskelijamme etsivät jatkuvasti työharjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita. Opiskelijaryhmät tekevät mielellään yhteistyötä työelämän edustajien kanssa myös erilaisten opintojaksojen aikana. Voit antaa opiskelijoille ja heitä ohjaaville opettajille tehtäväksi käytännön tarpeesta syntyviä projekteja. Yhteistyöstä hyötyvät molemmat: opiskelijat voivat ottaa tuntumaa työelämään ja yritykset pääsevät hyödyntämään tulevaisuuden tekijöiden osaamista ja tuoreita näkökulmia.

Ota yhteyttä suoraan meihin tai tutustu opiskelijatoihin.fi-palveluun. Palvelussa näet opiskelijoiden työnhakuilmoituksia ja voit jättää oman ilmoituksesi osa-aikatyö-, työharjoittelu-, työssäoppimis- tai opinnäytetyöpaikasta.

Työharjoittelut

Työharjoittelujaksot ovat yksi tärkeimmistä ja toimivimmista käytännöistä työelämän kanssa. Harjoittelija voi osallistua muun muassa organisaation kehittämistehtäviin. Harjoittelussa opiskelijat saavat oman alansa työkokemusta, josta on hyötyä niin organisaatiolle kuin opiskelijalle. Valmistuttuaan opiskelijoilla on valmiudet työskennellä alalla. Harjoittelujaksot edesauttavat myös yritysten rekrytointia.  Jos yritykselläsi on kansainvälistä toimintaa, on mahdollista saada harjoittelijoita myös ulkomaille tai hyödyntää Suomessa opiskelevien kansainvälisten opiskelijoiden osaamista.

Opinnäytetyöt

Ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvat opinnäytetyöt ovat työelämää palvelevia tutkimus-, suunnittelu-, valmistus- ja kehittämistehtäviä. Jokainen ammattikorkeakouluopiskelija tekee opinnäytetyön, tavallisimmin opintojen loppuvaiheessa. Ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyö on laaja opintokokonaisuus – se on noin 400 tuntia opiskelijan työtä, joka vastaa noin kolmen kuukauden työtä. Kun haluat hyödyntää opiskelijoidemme osaamista yrityksesi tai organisaatiosi toiminnan kehittämisessä, ota yhteyttä ja ehdota opinnäytetyön aihetta.

Opiskelijaprojektit

Opiskelijaryhmät tekevät mielellään yhteistyötä työelämän edustajien kanssa erilaisten opintojaksojen aikana. Voit antaa opiskelijoille tehtäväksi käytännön tarpeesta syntyviä projekteja, jotka tehdään yhteistyössä organisaatiosi, opiskelijoiden ja heitä ohjaavien opettajien kanssa. Opiskelijaprojekteissa voidaan hyödyntää oppimis- ja palveluympäristöjämme.

Rekrytointi

Yhteistyö kanssamme tarjoaa erinomaisen rekrytointikanavan. Valmistuvilla opiskelijoilla on tuoretta tietoa, taitoa ja intoa päästä soveltamaan osaamistaan työelämään. Ilmoita avoimista tehtävistä meille, autamme mielellämme löytämään oikeanlaisen osaajan.

Yhteystiedot

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

palvelut(at)karelia.fi