Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä!


Lähijohtaminen 60 op

Syksyllä toteutetaan uudelleen, suuren suosion saanut Lähijohtamisen opintokokonaisuus. Opinnot soveltuvat sosiaali- ja terveysalan henkilöstön täydennyskoulutukseksi. Opinnot ovat osa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen. Opinnot alkavat syksyllä 2017.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 20.5. saakka.

Esite
Opetussuunnitelma
Ajoitus
Ilmoittautuminen 

”Opiskelu on ollut hyvin antoisaa. Yksi parhaista koulutuksen anneista on mahdollisuus verkostoitua. Erilaiset näkökulmat laajentavat näkemystä esimiestyöstä ja johtamisesta.”
Lue lisää Tero Laakkosen opiskelukokemuksista >>


Polkuopinnot syksyllä 2017

Aloita tutkinto-opinnot avoimessa AMK:ssa!
Syksyllä alkaviin tutkintoon johtaviin koulutuksiin varataan muutama paikka avoimen amk:n opiskelijoille. Voit opiskella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ryhmän opiskelusuunnitelman mukaisia opintoja. Tämä on hyvä vaihto silloin, kun tähtäät tutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta et ole vielä saanut tai hakenut opiskelupaikkaa.

AMK-tutkinnot
Ilmoittautuminen alkaa 7.8. klo 9.00 ja päättyy 8.8. klo 16.00

YAMK-tutkinnot
Ilmoittautuminen alkaa 14.8. klo 9.00 ja päättyy 15.8. klo 16.00

Lue lisää >>


Graafista suunnittelua verkko-opintoina

Opi käsittelemään ja tekemään laadukkaita kuvia erilaisiin tarkoituksiin. Suunnittele ja opi tekemään itse oma julkaisu, käyntikortti, logo tai kuvitus taitto-ohjelmilla. Miten typografia tulee ottaa huomioon julkaisuissa ja nettisivuilla? Perehdy graafisen alan historiaan visuaalisesta näkökulmasta ja hyödynnä oppimaasi omassa suunnittelutyössäsi.

Kuvankäsittely, Adobe Photoshop 3 op - opiskelijapaikat täynnä
Julkaisun taitto, Adobe InDesign 3 op - opiskelijapaikat täynnä
Adobe Illustrator 3 op - opiskelijapaikat täynnä
Typografia 3 op - ilmoittautuminen päättyy 11.6. 
Graafisen alan historia ja tyylisuunnat 3 op - ilmoittautuminen päättyy 10.6. 

banneri

Avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta ja ilmoittautuminen ovat siirtyneet Meerkadoon. Meerkado on portaali, jossa ilmoittaudutaan ja maksetaan opinnot ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnistat avoimen amk:n opinnot merkinnästä Karelia-ammattikorkeakoulu Avoin AMK (Joensuu).