Koulutustarjonta

 

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, päivittää omaa ja organisaation osaamista sekä lisätä hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla.

Ajankohtaiset koulutukset, joihin voit ilmoittautua tällä hetkellä, näkyvät Meerkado-palvelussa. Palvelussa voit rajata hakutuloksia esimerkiksi toteutustavan, kielen ja paikkakunnan mukaan.

Kielet ja viestintä

At Your Service 1 - englanninkielinen asiakaspalvelu 20h

Paranna englanninkielen kommunikointitaitojasi ja toimi luontevasti asiakaspalvelutilanteissa. At Your Service –koulutuksen avulla saat rohkeutta englannin puhumiseen ja viestit sujuvasti myös kirjallisesti. Koulutusaika: Tulossa keväälle 2019

Sosiaali- ja terveysala

Opiskele verkossa palliatiivisen hoidon koulutuksia!

Palliatiivisen- ja saattohoidon lähtökohdat ja toimintaympäristöt 3op

Opintojaksolla käydään läpi palliatiivisen ja saattohoidon keskeiset käsitteet sekä eettiset ja juridiset lähtökohdat. Lisäksi selvitetäänpalliatiivisen ja saattohoitopotilaan hoitopolku sekä missä hoitoa toteutetaan
Koulutusaika 4.2. - 17.3.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 21.1.2019.

Palliatiivisessa- ja saattohoidossa olevan ihmisen ja hänen läheisensä kohtaaminen 5op

Onnistuneen palliatiivisen ja saattohoidon keskeisin elementti on hoitavien ammattilaisten sekä hoidettavan ihmisen ja hänen läheistensä kohtaaminen. Hoidettava ja hänen läheisensä ovat kohdanneet elämän rajallisuuden ja siitä aiheutuu toisille surua ja kärsimystä. Tällä opintojaksolla käydään läpi, kuinka ammattilainen tukee ja ohjaa heitä sekä ylläpitää toivoa elämän viimeisilläkin hetkillä. Koulutuksen aikana on mahdollisuus osallistua simulaatiopäivään 6.5.
Koulutusaika: 18.3. - 12.5.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 28.2.2019

Ikäihmisen lääkitysturvallisuus 8 h

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää ikäihmisen lääkehoidon kokonaisuutta ja osaa kiinnittää huomiota lääketurvallisuuteen vaikuttaviin tekijöihin.
Koulutusaika: 12.3. - 9.4.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 26.2.2019 mennessä.

Laskimoverinäytteenottokoulutus 10h

Laskimoverinäytteenottokoulutuksen tavoitteena on laadukas näytteenotto ja luotettavat laboratoriotutkimustulokset.
Koulutusaika: 13.2. - 27.2.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 4.2.2019 mennessä

Gas (Goal Attainment Scaling)  3 op

GAS:n avulla kuvataan konkreettisia, mitattavia ja merkityksellisiä muutoksia asiakkaan/ kuntoutujan elämässä.Koulutus on suunniteltu yhteistyössä KELAN kanssaKELA edellyttää palveluntuottajiltaan GAS-menetelmän käyttöönottoa rahoittamissaan kuntoutuksissa asteittain.
Koulutusaika: 30.1. - 8.5.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 14.1.2019 mennessä

Potilassiirtojen ergonimiakortti, päivitä korttisi-koulutus

Potilassiirtojen Ergonomiakortin voimassaolo edellyttää turvallisiin ja sujuviin työkäytäntöihin sekä potilassiirtoihin liittyvien tietojen ja taitojen päivittämistä viiden vuoden välein.Päivitä korttisi –koulutus toteutetaan päivän koulutuksena. Koulutuksen tavoitteena on sujuvien ja turvallisten työkäytäntöjen kehittäminen niin yksilö- kuin työyhteisötasollakin.
Koulutusaika: 14.3. 2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 25.2.2019 mennessä.

Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus 12h tai 18 h

Lapset puheeksi –menetelmä on lapsen kehityksen tukemiseen kehitetty työmenetelmä, joka perustuu tietoon lasta suojaavista tekijöistä ja pärjäävyydestä.Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus (kaksi päivää) antaa pätevyyden itsenäisesti toteuttaa Lapset puheeksi –keskustelun. Mikäli koulutettava osallistuu kolmanteen koulutuspäivään saa hän myös pätevyyden toteuttaa Lapset puheeksi neuvonpidon. Neuvonpidon koulutusta suositellaan sosiaali- ja terveysalalla ja varhaiskasvatuksessa työskenteleville sekä erityisopettajille erityislastentarhanopettajille ja koulukuraattoreille.
Koulutusaika: 15.4. - 17.5.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 23.3.2019 mennessä.

WHO:n tavoiteohjelman mukainen imetysohjaajakoulutus (IMO) 1,5 op

Koulutuksen tavoitteena on edistää imetystä ja vauvamyönteisyyttä tunnistamalla imetyksen edut ja tavallisimmat pulmatilanteet vuorovaikutteisesti tukien imettävää äitiä, imetyssuhdetta ja vanhemmuutta.
Koulutusaika: 8.4. - 15.4.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 28.3.2019 mennessä.

 

Lean & Six Sigma

 

Lean Six Sigma Green Belt 48h

Opit tehostamaan liiketoimintaa ja prosesseja, saavuttamaan mitattavaa taloudellista hyötyä, poistamaan hukkaa, lisäarvotonta työtä ja haitallista vaihtelua sekä parantamaan asiakaskokemusta. Koulutuksen aikana toteutat oman organisaatiosi kehittämisprojektin rajatusta ongelmasta, ja koulutuksen jälkeen osaat vetää itsenäisesti Lean Six Sigma-kehittämisprojekteja omassa yksikössäsi.

Koulutusaika:
Seuraava koulutus 7.2.2019 - 6.6.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu Meerkado-koulutusportaalissa 25.1.2019 mennessä.

Lean Six Sigma Black Belt 24pv

Black Belt-koulutuksessa saavutat korkean osaamistason Lean Six Sigmasta ja sen työkaluista. Black Beltit tekevät työtä Lean Six Sigma ohjelmissa ja projekteissa sekä valmentavat ja ohjaavat projektitiimiä menetelmän ja työkalujen soveltamisessa. Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksessa opit Lean Six Sigma DMAIC -menetelmän ja tarvittavien ohjelmien käytön oman kehitys-/parannusprojektin avulla käytännössä.

Koulutusaika: Seuraava koulutus 28.1.2019 - 11.11.2019
Lue lisää ja ilmoittaudu 11.1.2019 mennessä. Esite

Jatkuvan parantamisen teematapaamiset

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Lean Six Sigma -menetelmien hyödyntäjille teematapaamisten sarjan. Teematapaamisten tavoitteena on herättää keskustelua, jakaa kokemuksia sekä edistää Lean Six Sigma -menetelmien hyödyntämistä organisaatioissa.Tervetuloa ensimmäiseen teematapaamiseen, jonka aiheena on jatkuva parantaminen valmentavan johtamisen näkökulmasta.

Lean Six Sigma ja valmentava johtaminen

22.1.2019 klo 12.00 – 14.45
Karelia-ammattikorkeakoulu, Tikkarinne-kampus
Tikkarinne 9, 80200 Joensuu, Otsakorpi-auditorio
Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu 18.1.2019 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

 

Tutustu eri aihepiirien koulutustarjontaan

Yhteystiedot

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

palvelut[at]karelia.fi


>> Etkö löydä sopivaa koulutusta? Räätälöimme koulutuksen sinulle tarpeesi mukaan. Lue lisää!

>> Tiesitkö, että osaan yrityskoulutuksistamme voit saada jopa 70 % tukea. Lue lisää!

>> Tutustu myös Avoimen AMK:n tarjoamiin koulutuksiin.