Joensuu yllätti positiivisesti

Eetu Hirvonen, restonomiopiskelija

eetu hirvonen


Ylioppilaskirjoitusten häämöttäessä aloin pohtimaan tosissani tulevaisuuden jatko-opintoja, mutta en kuitenkaan ollut täysin varma mikä minusta tulisi isona. Mielessäni kävi monia erilaisia ammatteja, kuten poliisi ja psykologi. Kirjoitusten jälkeen suoritin varusmiespalvelun ja pidin välivuotta matkustellen ja työskennellen rakennusalalla. Opiskelupaikkoja tutkiessani törmäsin restonomitutkintoon, joka vaikutti mielenkiintoiselta. Olen kotoisin Lahdesta ja ajattelin, että maiseman vaihto tekisi ihan hyvää, niinpä päätin hakea Joensuuhun opiskelemaan.

Olen aina tehnyt niitä juttuja, jotka sillä hetkellä tuntuvat parhaalta vaihtoehdolta. Päivääkään en ole katunut sitä, että lähdin Joensuuhun opiskelemaan vaikka päätöksen tein mututuntumalla. Opinnoissani painotetaan paljon matkailupalvelujen tuotteistamisen ja markkinoinnin osaamista, jonka myötä olen löytänyt todellisen kutsumukseni. Tällä hetkellä olen työharjoittelussa KOKO Lahti Oy:llä markkinoinnin ja tapahtumakoordinaattorin tehtävissä. Vaikka harjoitteluni on vasta alkuvaiheessa, niin tiedän, että tällaista työtä minä haluan tulevaisuudessa tehdä. Tavoitteeni on opintojeni jälkeen päästä työskentelemään vastaaviin tehtäviin, sekä jatkaa kouluttautumista ja itseni kehittämistä.

Karelia on ollut minusta korkeakouluna aivan mahtava! Kampuksia on kolme ja kaikki sijaitsevat aivan kaupungin ytimessä. Henkilökunta ja opettajat ovat helposti lähestyttäviä ja auttavat mielellään kaikessa mahdollisessa. Myös Joensuu kaupunkina yllätti minut positiivisesti. Etelästä Itä-Suomeen muuttaminen jännitti hieman, mutta yllätyin kuinka mukavia ihmisiä täällä on.

Tutustu matkailun koulutukseen>>